Wilt u hulp bij een lening of hypotheek?

Helder in Vastgoed is ook Helder in Hypotheken. Of u nu wilt lenen voor een beleggingspand of voor uw eigen woning, ook voor hypotheekadvies kunt bij ons terecht. Wij zijn onafhankelijk en deskundig, brengen uw situatie en wensen in beeld en sluiten voor u een passende financiering. Uit ongeveer 30 aanbieders selecteren wij voor u de beste rente en bijhorende voorwaarden.


Wij werken samen met ACN Assurantiën BV en adviseren uit naam en op rekening van ACN Assurantiën BV. Vergunninghouder AFM is ACN Assurantiën BV.


Onze tarieven voor advies en afsluiten van uw hypotheek


U koopt voor het eerst een eigen woning

€ 1.750,-

U koopt een andere woning

€ 2.100,-

U wilt uw hypotheek oversluiten

€ 2.100,-

U bent ondernemer en u wilt een hypotheek

€ 2.250,-Wilt u uw woning niet verkopen maar wel de overwaarde benutten, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Onze kosten voor een overwaarde hypotheek zijn € 1.500,-

Ook kunt u ons inschakelen wanneer u leent zonder tussenkomst van een bank. Oftewel onderhands lenen en wordt ook wel een familie/vrienden lening genoemd. Een onderhandse lening kan een aantrekkelijk fiscaal alternatief zijn, voor zowel de leninggever als de leningnemer. Wordt de lening gebruikt voor aankoop eigen woning dan kunt u, mits er wordt voldaan aan de voorwaarden die hiervoor gelden, ook gebruik maken van de hypotheekrenteaftrek.


* Sparren over de mogelijkheden

* berekenen wat er geleend kan worden

* het laten opstellen van het contract

* bepalen rentetarief

* opstellen aflosschema

* vestigen hypotheek


Wij regelen het allemaal voor u.

Ons tarief voor advisering en bemiddeling bij onderhands lenen is € 500,-. 


Advieskosten voor het krijgen van uw hypotheek of lening zijn met betrekking tot uw eigen woning fiscaal aftrekbaar.