Wie zijn wij?

Wij zijn Liza Smit-Sier en Heidi Konter en samen hebben wij Helder in Vastgoed en Helder in Hypotheken opgericht. Nieuw als ondernemers maar wel met 25 jaar werkervaring, met name in de financiĆ«le sector en onder andere ook in het vastgoedbeheer. Uiteraard voldoen wij aan de opleidingseisen en zelfs meer dan dat:HBO Financial service management en Bedrijfseconomie

WFT Basis, WFT consumptief krediet, WFT verzekeren Schade particulieren en zakelijk, WFT Hypothecair krediet, WFT Vermogen, WFT inkomen

FFP financiƫle planning

Boekhouden Praktijk diploma boekhouden en Moderne bedrijfsadministratie

Kandidaat makelaar aan de NVM Vastgoedacademie
Bij veel van deze opleidingen is permanente educatie van toepassing, dat wil zeggen dat we continu op de hoogte moeten blijven van de actualiteiten en periodiek examens moeten afleggen om gecertificeerd te blijven. Dat is handig want zo blijft u ook up to date als het gaat om regelgeving en fiscaliteiten.

Deze opleidingen dienen als basis, waar het bovenal om gaat is onze intentie. Wij gaan voor goed en nemen met minder geen genoegen. Wij zijn eerlijk, integer en oprecht en hebben 1 belang en dat bent u.


Kortom ruime werkervaring, breed opgeleid en wij beschikken over een groot netwerk en samenwerkingsverbanden zodat we u optimale dienstverlening kunnen bieden.


Bedankt voor uw contact verzoek!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.